Mėsos apdirbimo įranga
- Pagrindinis
- Mūsų Paslaugos
- Restoranų įranga
- Mėsos apdirbimo įranga
Mėsmalės
1. Mėsmalės galingumas;
2. Peilių skaičius, kuris turi įtakos mėsmalės darbui ir galutinio produkto kokybei. Yra trys pagrindinės peilių komplektacijos:
Klasikinė arba “enterprise” (sraigtas, peiliukas, tinklelis su skylutėmis) – mėsmalės su šio tipo malimo sistema turėtų būti naudojamas mažose įmonėse;
Mėsos purentuvai (tenderaizeriai)
Mėsos purentuvų pagalba yra padidinamas mėsos be kaulų paviršius. Jie gali būti rankiniai arba automatiniai.
Tenderaizeriai yra plačiai naudojami prekybos centruose, viešojo maitinimo įstaigose. Šis įrengimas tiesiog nepakeičiamas profesionalioje virtuvėje (kavinėse, restoranuose, valgyklose). Mėsos purentuvas gerokai palengvina tokių patiekalų, kaip mėsos kepsniai, šniceliai ir pan., ruošimą. Tenderaizeriu suminkštinta mėsa greičiau išsimarinuoja, tolygiau ir daug greičiu iškepa. Mėsos purentuvo veikimo principas yra labai paprastas: mėsos gabaliukas dedamas į angą, kur papuola tarp dviejų, skirtinga puse besisukančių, volų su smulkiais aštriais peiliukais. Jų pagalba mėsa yra išpurenama. Įrengimo korpusas pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.
Tenderaizeriai yra dviejų tipų:
1. Elektriniai (daugiausiai naudojamai mėsos cechuose, kur reikalingas didelis našumas);
2. Rankiniai.
Mėsos purenuvo nauda:
• Sunaudojama mažiau laiko maisto ruošimui;
• Daug švaresnė darbo vieta, nei naudojantis mėsos muštuku;
• Mėsą apdorojant tenderaizeriu, mažiau nukenčia jungiamasis audinis, todėl galutinis produktas būna sultingesnis;
• Tinkamai išpurenta mėsa geriau absorbuoja karščio bangas, todėl produktas tolygiau ir greičiau iškepa;
Dešrų kimštuvai (rankiniai, automatiniai, vertikalūs, horizontalūs)
Faršo maišyklės
Patikimi sprendimai Jūsų verslui
Pasitikėjimas ir patirtis
Teikiame profesionalius vėdinimo, šaldymo ir kondicionavimo sprendimus pagal Jūsų poreikius. Susisiekite ir raskime geriausią sprendimą kartu!
-
Individualūs sprendimai
-
Greitas ir patikimas aptarnavimas
-
20+ metų patirtis