Picerijų įranga

Picų kepimo krosnys

Picų kepimo krosnys gali būti dujinės, elektrinės, konvejerinės ir malkinės.
Picų pečių dydžiai matuojami pagal tai, kiek picų telpa į kepimo kamerą. Talpa būna nuo 1 iki 10 picų. Kamera išklota atsparia karščiui medžiaga, dažniausiai šamotu, kuris padeda palaikyti aukštą temperatūrą iki 400-500 °C. Picų krosnys gali būti montuojamos viena ant kitos.
Konvejerinės kepimo krosnys skirtos nepertraukiamam darbui, kai reikia iškepti daug picų.
Malkinėse krosnyse keptos picos įgauna “dūmo” kvapą, būna traškios. Šių krosnių privalumas – ekonomiškumas, greitas picų iškepimas, taip pat toks pečius gali tapti visos picerijos išskirtiniu akcentu ir puošmena.

Tešlos kočioklės

Norint išgauti norimo skersmens picos padą, naudojamos vertikalios tešlos kočioklės. Jos gali būti su vienu arba su dvejais kočiojimo volais. Pastarųjų volai gali būti sumontuoti paraleliai arba ne. Tešlos kočioklės gali iškočioti picas nuo 14 cm iki 45 cm skersmens. Kad būtų patogiau dirbti, įrengimo įjungimui naudojamas kojinis pedalas.

Spiralinės tešlos maišyklės

Spiralinės tešlos maišyklės turi spiralės formos maišymo antgalį. Jos skirtos minkyti picų, duonos tešlas. Maišyklės gali būti vieno arba dviejų greičių, su pakeliamu dangčiu ir fiksuotos, gali suktis tiek maišymo spiralė, tiek ir indas. Talpą galima pasirinkti nuo 5 kg iki 250 kg. Didžiosios maišyklės būna su ratukais.

Tešlos dalintuvai

Priklausomai nuo to, kokio dydžio bus kepama pica, užminkytos picos tešlos gabalas turi būti padalintas į atitinkamo dydžio porcijas. Tai galima atlikti kiekvieną gabaliuką sveriant atskirai arba naudoti tešlos dalintuvą. Juose tešlos svorį galima reguliuoti nuo 50g iki 300 g.

Patikimi sprendimai Jūsų verslui

Pasitikėjimas ir patirtis

Teikiame profesionalius vėdinimo, šaldymo ir kondicionavimo sprendimus pagal Jūsų poreikius. Susisiekite ir raskime geriausią sprendimą kartu!

  • Individualūs sprendimai
  • Greitas ir patikimas aptarnavimas
  • 20+ metų patirtis

Turite klausimų? Mes pasiruošę padėti!